- Prijslijst

Werkwijze

Ik werk uitsluitend op afspraak en onder de code H.A.M. welke staat voor hygiënisch te werk gaan bij elke cliënt, met gebruik van nieuwe handschoenen, nieuwe mesjes en desinfectans. Om dit uit te dragen ben ik aangesloten en verzekerd bij de branche organisatie "Provoet".

Prijslijst

Voorrijkosten

€ 5,00


Wanneer Ambulant Pedicure Arnhem bij u aan huis komt voor een behandeling in Arnhem, berekenen we hiervoor een vergoeding. Voor een bezoek in de direct aangrenzende gemeenten bereken ik € 7,50.

Complete pedicure behandeling (ca.45 minuten)

€ 31,00


Anamnese onderzoek, Desinfectie, Nagels knippen en met nattechniek bewerken, Eelt verwijderen, Behandeling van likdoorn, kloven, ingegroeide nagel, Hoornstof verwijderen, Voetmassage met crème.

Extra werk

€ 10,00


Wanneer uw voeten echt aan een behandeling toe zijn en de behandeling langer dan 45 minuten in beslag neemt, moet ik een toeslag berekenen per kwartier aan extra werk.

Wratten behandeling (Cryotherapie)

€ 7,50


Dit is een techniek waarbij wratten worden bevroren met stikstof. Gemiddeld zijn er 3 à 4 behandelingen nodig om de wrat te laten verdwijnen.

Teennagels lakken

€ 8,00


Diverse kleuren, eenvoudig te verwijderen met nagellak remover.

Teennagels lakken met CND Shellac

€ 29,50


Diverse kleuren, gebruik van een basiscoat met daarop een Shellac, afgewerkt met een topcoating, uitharding met een UV lamp. Geeft een mooie glans over uw teennagels voor ca. 4-6 weken.