Even voorstellen:


Ik ben Cindy Grevengoed-Hendriks en woon in Arnhem,
Sinds 2016 werk ik als Ambulant pedicure in  Arnhem en omstreken.

In 2015 heb de opleiding branche pedicure gevolgd bij het Gelders Opleidingsinstituut.
Het verhaal over voeten is begonnen in 2014. Puur voor mijn hobby was ik met gelnagels bezig, voornamelijk aan de handen en soms ook op de voeten. Het contact met deze mensen vond ik ontzettend leuk en leerzaam. Soms vroegen ze aan mij of ik ook het eelt op de voeten weg kon halen of een likdoorn kon verwijderen. Hierop moest ik dan helaas nee zeggen, daar had ik geen opleiding voor gevolgd, deze had ik enkel voor de gelnagels.
Sinds een aantal jaren loop ik zelf bij de podoloog met voetklachten, de klacht die ik zelf heb is een hielspoor dit gaf in het verleden best wel wat pijn en ongemak, gelukkig ben ik wat jaartjes verder en heb er nog weinig  last van. Het blijft wel opletten met schoenen kopen, maar voor de rest doen aangepaste zooltjes wonderen!

Dit samen was voor mij de aanleiding om dit mooie vak te gaan leren en de voeten van de mensen te gaan verzorgen voor jong en oud. Hiermee hoop ik nog vele mensen te kunnen helpen. Tijdens mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met de branche organisatie “Provoet” en heb me hierbij aangesloten om volgens vastgelegde richtlijnen te werken.

Groetjes,
Cindy

 

 

  •